Bitcoins, ik geef je € 10 ,00 cadeau!!

Bitcoins, ik geef je € 10 ,00 cadeau!!

Bitcoins, ik geef je € 10 ,00 cadeau!!

Bitcoins, ik geef je € 10 ,00 cadeau!!

Geplaatst op 25-12-2020 door Leon Slimmen
Bitcoins:Bitcoins, ik geef je € 10,00 cadeau :

Ik heb in 2020 zo vaak gelezen over bitcoin records.Mensen die hun huis ingezet hebben en als een god op een tropisch eiland leven. Ook zoveel pogingen ondernomen het te snappen? Apps getest, informatie gelezen maar het is zo simpel om geld te verdienen bij stijgende lijn en die stijgende lijn loopt al sinds begin 2020. Sinds kerst volg ik het zelf (koers € 19.500)  en inmiddels is de bitcoin alweer 15 keer door zijn eigen record gebroken. Zojuist € 27.271 03-01-2021 08:22 Na lang zoeken heb ik de juiste app gevonden. Goed gekeurd door de Nederlandse bank!!! 2 jongens uit Nijmegen die inmiddels schatrijk zijn geworden aan de bitcoin app en het door  ontwikkelen van hun bedrijf.

De reden van de stijging die maar door blijft gaan is dat Paypal nu mogelijkheid geeft te betalen met bitcoin en er volgen in 2021 nog veel meer bedrijven waardoor de bitcoin nog verder gaat stijgen en stijgen. Had je begin 2020 1 bitcoin gekomt voor €4500 was deze nu €14000 waard geweest. Een nieuwsbericht van nu.nl krap  9 uur oud en al €3000 ligt de prijs van bitcoin hoger.

De naam BLOX makkelijk in gebruik ga naar de store of klik op de link: 
Download link voor: Anroid  BLOX crypto trading - bitcoin kopen zonder wallet - Apps op Google Play 
Download link for Iphone: ‎BLOX crypto & bitcoin trading in de App Store (apple.com) 

Bij aanmelden gebruik je deze code dan krijg je tien euro als start bedrag: PK45-B6KF-CD9K
Hoe werkt de app? Na download meld je je aan met gegevens speel er gewoon eens mee het is echt niet ingewikkeld. Je kunt tot 240 euro vrij inzetten. Mocht je meer geld willen inzetten moet je je kenbaar maken aan de hand van rijbewijs/ paspoort deze app is goed gekeurd door de Nederlandse bank. Maar probeer alles met die tien euro of met een bedrag onder de 250 uit. De bitcoin hangt nu rond de € 27.000 en men voorspelt dat hij alleen maar gaat stijgen komende maanden, €50.000 . Succes en mocht je hulp nodig hebben mag je me altijd een berichtje sturen.

Natuurlijk moet je je hoofd ten alle tijden erbij houden want de stijgende lijn kan ook als een baksteen wegzakken dan moet je ingrijpen en is er niks aan de hand.
Mocht je vragen hebben na downloaden app mag je me altijd een bericht sturen. Speel met die € 10,00 die je op je account krijgt en begrijp eerst de app voor je meer geld gaat inzetten.
Iedereen die de app download een goed  bitcoin handels jaar toegwenst , 

Groet Leon Slimmen
bitcoin, bitcoins, geld, verdien, anroid, iphone, app, geld verdienen, blox, download, aanmelden, nederlandse bank, koers, realtime, coins, waarde, korting, code, signup, fotograaf, fotoshootdenbosch

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!