Fashion At The Countryside Schijndel

Fashion At The Countryside Schijndel

Fashion At The Countryside Schijndel

Fashion At The Countryside Schijndel

Geplaatst op 28-1-2023 door
FASHION AT THE COUNTRYSIDE:
Een perfecte dag om je portfolio uit te breiden als model voor je website, Instagram of Facebook.
Het is lente de zon schijnt de temp klimt omhoog en we bezoeken een voormalige koeienstal boerderij die flink verbouwt is. De locatie is Schijndel onder Den Bosch. ((Eigen auto is wel een must om daar te komen.))De ex koeienstal heeft mooi licht dat naar binnen valt met een mooi ingerichte omgeving om foto’s te maken. Buiten zijn ook leuke locaties te vinden. Het word een gezellige dag met 10 modellen en 10 fotografen. Natuurlijk foto’s maken prio1 maar ook netwerken van elkaar leren etc.
Kleding: Je neemt zelf outfits mee met een touch of Fashion die we graag terug zien in de foto’s. Je kunt ook uitpakken met jurken noem t op. (Liefst geen spijkerbroek maar 1 plattelands outfit mag altijd wel)Gabrielle Sanders is aanwezig op locatie met visagie voor degene die make-up willen. Prijs: 30.00 1 sessie je voldoet aan haar. Let op dit valt buiten de ticket prijs om !! Neem gerust een kijkje op haar website : https://www.mua-gabrielle.com/
Wat is er buiten de locatie om extra die dag:
1. Sensemielja Letitia Sumter zal die dag met 3 of meer gave outfits aanwezig zijn elke fotograaf kan 1 keer met haar werken. (afgerond)
2. Er is 1 gave jurk aanwezig van NVDcouture rentals die door modellen kunnen worden ingezet voor een shoot. (maat 36-38). (afgerond)
3. Er zal een fotostudio worden opgebouwd om daar ook foto’s mee te maken. (nog mee bezig)
4. Op de parkeerplaats de boerderij staat een mooie oldtimer waar je gebruik van kunt maken die dag. (nog mee bezig)
Aanmelden kan tot zondag 22 Feb 2023 hebben we meer dan 10 aanmeldingen kijken we naar portfolio. Het betekend niet dat je er automatisch bij zit. Na 28 Feb maken we de namen definitief bekend. Regent het die dag dan zullen we buiten creatief moeten zijn om er iets moois van te maken.
Kortom over de dag heen zijn er genoeg locaties waar je rustig kunt shooten met model.
Tijd: 09:00-17:00 Fotografen welkom vanaf 10:00 tot 17:00 uur.
Datum: zaterdag 20-05-23 Prijs voor modellen en fotografen 54.95 Euro
Onder tabje discussie zie je foto's van de omgeving. Als fotograaf is het wel de bedoeling dat je de modellen ook voorziet van foto's waar je mee werkt.

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!