• Oct 31, 16
  • fotoshootdenbosch
  • 0 Comments

Het is maandag middag en de zon gaat langzaam onder de klok loopt tegen 5 uur aan. Op dat moment weer ik nog niet dat er binnen nu en 1 uur een waar spektakel te zien zal zijn. De kleuren in de hoge wolken  worden mooier en mooier en ondertussen zie ik dat er wat mistvelden beginnen te vormen. Ik kijk uit over het Bossche broek via de Maria van Borgondiedingel. Ik verplaats me hierna naar de ingang van het Bossche broek, zuiderstandweg en loop zo langs het water het gebied in. Koeien in de mist het zijn prachtige plaatjes die je kunt maken. Het is inmiddels rond 17:30 en het licht kan de camera nog net aan. Snel stukje doorlopen en nog wat mooie plaatjes schieten. Bekijk op je gemak eens de foto's uit dit gebied de kleuren en atmosphere was prachtig.

Groet fotoshootdenbosch.com
Leon Slimmen